HOT NEWS
 

Hier kunt u de laatste nieuwtjes over de ABV en haar leden tegenkomen.


 
De ABV stopt met het organiseren van huisleague wedstrijden.

Het ledenaantal is dermate teruggelopen dat er te weinig spelers over zijn om voldoende teams te kunnen vormen waarmee een aantrekkelijke huisleague georganiseerd zou kunnen worden.

Het is jammer maar het is niet anders. De ABV blijft WEL bestaan, zeker voor de weinige leden die ook nog wel eens een NBD wedstrijd willen spelen. Daar blijft de ABV belangenbehartiger voor evenals voor het incasseren en doorbetalen van de contributie van de NBF.  De contributie van de ABV is voor het bijhouden van lopende zaken, abonnementen enz. vastgesteld op  € 5,- per jaar.

Nieuws van de NBF

Zoals eerder aangekondigd is de leden pas van de NBF vanaf 01 oktober 2014 digitaal beschikbaar. Uw leden kunnen via MijnNBF hun ledenpas downloaden. Op deze manier hebben zij hun ledenpas altijd bij de hand. Daarnaast zijn wij op dit moment bezig met de ontwikkeling van een app speciaal voor de leden van de NBF.

Om gebruik te kunnen rnaken van deze nieuwe-öhtwikkelingen rnoeten de leden hun account voor MijnNBF hebben geactiveerd. Wij hebben gezien dat nog niet iedereen dit heeft gedaan. Als extra service voor deze leden zullen wij de niet geactiveerde accounts eenmalig activeren zodat zij ook direct en zonder enige moeite van deze nieuwe diensten gebruik kunnen maken.

De standaard gebruikersnaam voor een lid is zijn/haar lidnummer. Een voorlopig wachtwoord zullen voor hen instellen. Dit wachtwoord is het lidnummer gevolgd door het gemiddelde van deze persoon (zonder punt of komma). Bijvoorbeeld, J. de Bowler heeft als lidnummer 222111 en zijn gemiddelde is 210,93. Zijn gebruikersnaam is dan 222111 en zijn wachtwoord zal 22211121093 worden. Uiteraard is dit wachtwoord na de eerste keer inloggen te wijzigen in een wachtwoord van eigen keuze.

Wilt u zo vriendelijk zijn om dit binnen uw vereniging aan uw leden kenbaar te maken? Voor diegenen die al gebruik maken van MijnNBF verandert er niets. Zij kunnen gewoon blijven inloggen met hun bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.

We lanceren onze app binnenkort dus houd onze website goed in de gaten zodat u als één van de eerste onze app kan downloaden!


Jeugd A-toernooien op touwtjes banen. Tuurlijk !!!!

HET MOET NOU NIET VEEL GEKKER WORDEN!!!

En nu denkt de NBF zeker dat wij, de ABV, meteen in de houding springen en
volgend jaar januari al een A toernooi hebben georganiseerd.

Met alleen punten voor Bowler en ster vh jaar als prijsmogelijkheid, zonder
paspoort score en sportprestaties, komt er toch geen hond !!!!

NBF wordt nu eens echt wakker !!!


Onder de knop "Leden Informatie" zit een aantal beveiligde pagina's verborgen. U kunt toegang verkrijgen door uw Naam en NBF paspoortnummer te mailen. U krijgt dan een wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Ook kunt u zelf om een eigen wachtwoord verzoeken. Mail dat dan gelijk met de aanvraag. Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal 1 cijfers en 5 letters. Hiervan VERPLICHT 1 hoofdletter.